MPH00642.jpg
Logo 2 .png

New Life

 

Ja! Jullie lieve kleine meisje of jongetje is eindelijk geboren! Van harte gefeliciteerd! Wat een bijzondere tijd is dit maar soms zit je zo op die babywolk dat die tijd ook zo voorbij vliegt. Ok, je maakt zelf waarschijnlijk 10.000 foto’s met je telefoon, maar sta je daar zelf ook op? Of samen met je partner en eventueel oudere broer(s) en zus(sen). Hoe mooi is het om die momentjes samen op een mooie manier door mij vast te laten leggen? Puur en zoals het is. Heel dierbaar voor later om juist naar die heerlijke momentjes terug te kunnen kijken!

 

Zo klein en puur is een pasgeboren kindje en hoe cliché het ook mag klinken, deze periode dat ze zo ieniemini zijn, duurt slechts enkele weken. Omdat je vaak op je wolk zit en ook een beetje geleefd wordt is het nóg leuker voor later om dit vast te laten leggen, zodat je altijd weer kan terug kijken op dat wonderlijke eerste momenten in het leven van je kindje.

 

Die kleine mini handjes en voetjes, fijne haartjes en dat baby zachte huidje.

Wanneer je een new life shoot bij mij wil inplannen is het raadzaam om tijdens je zwangerschap al even contact op te nemen zodat we samen alvast een datum kunnen prikken, zodat je zeker weet dat ik jullie straks vast kan leggen.

 

Het mooie aan een new life shoot is dat er niet echt een perfect moment te noemen is. De baby hoeft niet in verschillende poses neergelegd te worden, dus kan ook perfect als jullie kleine meid of jongen al wat ouder is.  Maar als jullie dat hele pasgeborene vastgelegd willen hebben, raad ik aan om de shoot zo rond dag 10 te doen. Dan zijn jullie al een klein beetje aan elkaar gewend en is de baby vaak ook een beetje gewend aan z'n nieuwe avontuur in jullie gezin. Maar later kan dus ook! Ik kom gewoon bij jullie thuis en na een kleine tour door jullie huis om te kijken wat de mooiste plekjes zijn, gaan we lekker aan de slag. Of eigenlijk ik, want jullie doen gewoon lekker je ding!