Informatie

MPF_2013

​​New Life

 

Ja! Jullie lieve kleine meisje of jongetje is eindelijk geboren! Van harte gefeliciteerd! Wat een bijzondere tijd is dit maar soms zit je zo op die babywolk dat die tijd ook zo voorbij vliegt. Ok, je maakt zelf waarschijnlijk 10.000 foto’s met je telefoon, maar sta je daar zelf ook op? Of samen met je partner en eventueel oudere broer(s) en zus(sen). Hoe mooi is het om die momentjes samen op een mooie manier door mij vast te laten leggen? Puur en zoals het is. Heel dierbaar voor later om juist naar die heerlijke momentjes terug te kunnen kijken!

 

Zo klein en puur is een pasgeboren kindje en hoe cliché het ook mag klinken, deze periode dat ze zo ieniemini zijn, duurt slechts enkele weken. Omdat je vaak op je wolk zit en ook een beetje geleefd wordt is het nóg leuker voor later om dit vast te laten leggen, zodat je altijd weer kan terug kijken op dat wonderlijke eerste momenten in het leven van je kindje.

 

Die kleine mini handjes en voetjes, fijne haartjes en dat baby zachte huidje.

Wanneer je een new life shoot bij mij wil inplannen is het raadzaam om tijdens je zwangerschap al even contact op te nemen zodat we samen alvast een datum kunnen prikken, zodat je zeker weet dat ik jullie straks vast kan leggen.

 

Het mooie aan een new life shoot is dat er niet echt een perfect moment te noemen is. De baby hoeft niet in verschillende poses neergelegd te worden, dus kan ook perfect als jullie kleine meid of jongen al wat ouder is.  Maar als jullie dat hele pasgeborene vastgelegd willen hebben, raad ik aan om de shoot zo rond dag 10 te doen. Dan zijn jullie al een klein beetje aan elkaar gewend en is de baby vaak ook een beetje gewend aan z'n nieuwe avontuur in jullie gezin. Maar later kan dus ook! Ik kom gewoon bij jullie thuis en na een kleine tour door jullie huis om te kijken wat de mooiste plekjes zijn, gaan we lekker aan de slag. Of eigenlijk ik, want jullie doen gewoon lekker je ding! 

Maternity

 

Vanaf het moment dat je weet dat je (weer) moeder wordt, begint de bijzondere reis naar het moment dat je je lieve kleine kindje voor altijd in je hart kan sluiten. Aan de ene kant duren die 9 maanden hartstikke lang, achteraf gezien vliegen ze voorbij. Zo bijzonder om deze tijd met je mooie bolle buik (met je partner en misschien jullie andere kids) voor altijd vast te leggen. Ik ken een paar hele mooie locaties, voor voorbeelden zie mijn portfolio. Wil je liever bij jullie thuis? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Stuur me even een berichtje om een afspraak te maken of om meer info te krijgen. mOCHT JE EEN MOOIE JURK AAN WILLEN, MAAR HEB JE NIET IETS NAAR WENS IN JE KAST? iK HEB EEN AANTAL LEENJURKEN, VRAAG EVEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN!

Family

 

Jullie prachtige mooie gezinnetje, maar die tijd…. juist. Die vliegt voorbij. En natuurlijk maak je zelf vaak foto’s van de kids, maar hoe gaaf om er allemaal even op z’n paasbest uit te zien en even jullie als gezin, met alle kleine en grotere momentjes, te shinen voor mijn lens! Ik vind het altijd super leuk om samen met jullie een mooi resultaat neer te zetten. Ik heb een aantal hele mooie plekken hier in de omgeving van Nijmegen. Ik overleg uiteraard met jullie wat jullie wensen zijn. Familie/gezins reportages maak ik graag buiten (dus we zijn wel een beetje afhankelijk van het weer… 🙂 ) maar ik heb ook een paar overdekte opties! We maken in elk geval eigenlijk altijd wel een wandelingetje. Vooral met kids is dit fijn, kunnen ze ook lekker een beetje rennen en iedereen kan lekker een beetje praten, dit geeft de meest spontane mooie plaatjes. Meer informatie, of heb je vragen? Stel ze mij via het contactformulier, of stuur een mail naar monique@moonphotography.nl

In opdracht

 

Regelmatig krijg ik de vraag: kun/wil je ….. ook fotograferen? Ondanks dat ik voornamelijk mensen fotografeer, heb ik in het verleden ook veel producten en bedrijfssituaties gefotografeerd. Dus het antwoord op de vraag is vaak ‘ja’! Het is mijn uitdaging om na overleg met de opdrachtgever te kijken of ik aan de vraag kan voldoen en zo ja, hoe ik de vraag zo mooi mogelijk vorm kan geven. Heb je dus een opdracht, maar past deze niet in één van bovenstaande categorieën, twijfel dan toch niet om contact met me op te nemen!

 

 

© 2020 Moon Photography

Contact me

Tel/whatsapp: + 00 31 (0)6 81 64 26 11

Email: monique@moonphotography.nl